Ceai de papadie pentru slabit


Ceai de papadie pentru slabit Cura cu ceai de papadie

Cele care sunt fane ale infuziei amare de papadie, puternic diuretica si detoxifianta, au o silueta de invidiat.
Secretul consta in 3 cani de ceai de papadie pe zi.
Cum se prepara ceaiul de papadie?
Reteta: intr-un litru de apa se pun la fiert, vreme de 10 minute, 25 g frunze uscate sau radacina de papadie.

Papadia este una dintre cele mai surprinzatoare plante medicinale.
Cumpara de aici ceai de papadie
Ceai papadie


Papadia este deosebit de utila, spun fitoterapeuţii, in tratamentul bolilor biliare şi hepatice, în dischinezii biliare cu tulburari intestinale, gastrite hipoacide, obezitate, guta, reumatism, ateroscleroza, varice .

Papadia a dovedit ca poate sa ajute ficatul sa elimine toxinele din sange.

Cat costa ceaiul de papadie? O cutie costa in jur de 4 lei. Il poti cumpara in farmaciile naturiste sau online pe acest site.


Te invit sa povestim despre diete, ceaiuri, capsule de slabit, tincturi si altele


Cine a folosit deja acest ceai pentru a scapa de problemele stomacului si a intestinelor ?

Asteptam cu interes parerile si comentariile cititorilor, in casuta de comentarii de sub articole, pe paginile de social media (facebook, google plus, twitter) asociate blogului. Publicam toate comentariile decente, chiar daca au ceva de spus impotriva produselor prezentate de noi in articole, sau impotriva celor enuntate de noi in textele articolelor.

Disclaimer: acest articol contine legaturi de afiliere prin care produsul prezentat poate fi achizitionat direct. Este posibil, ca in urma achizitei produsului, urmand legaturile de afiliere, editorii blogului sa primeasca un comision. Existenta legaturilor de afiliere nu a influentat in nici un fel obiectivitatea articolului. Recomandam produse care le-am testat, sau despre a caror corectitudine si utilitate ne-am convins cu certitudine, si credem ca pot fi de folos si cititorilor nostri.

Niciun comentariu:

...
Introdu orice termen de cautat, ca de exemplu "tonic cardiac", sau "reduce glicemia", sau orice afectiune sau expresie medicala a unei afectiuni, si da clic pe »Cautare«

Caută în acest blog