Ceai Alevia Complex de slabit cu ginseng si ananas

 Pentru ca sunt o mare fana a ceaiurilor, am cautat ce fel de ceaiuri noi au aparut pe piata si am descoperit un ceai nou lansat de cei la Alevia. Este un ceai la plicuri numit Complex de slabit cu ginseng si ananas.


Acest ceai este recomandat ca adjuvant in dieta si cura de slabire. Ce ingrediente are in compozitie ? Noul ceai contine: ceai verde Camellia sinensi, Rooibos Aspalathus linearis, Mar, Aroma de ananas, radacina de ginseng si mate llez paraguariensis.

poza cutia ceaiului Complex de slabit de la alevia cu ananas si ginseng
Cumpara de aici
Complexul de slabit
cu ginseng si ananas
 Cum se tine cura cu acest ceai de slabit? Zilnic se vor bea cate doua -trei cani.

Modul de preparare este prin infuzie. La o cana se pune 1-2 pliculete de ceai(daca vreti sa fie in concentratie mai mare) apa clocotita si se tine la infuzie timp de 10 minute dupa car se bea.
Cat timp trebuie sa beau acest ceai ? Ceaiul se bea pana ajungi la greutatea ideala dorita.

Proprietatile benefice sunt in primul rand cresterea diurezie, eliminarea toxinelor si imbunatatirea functiilor digestive.

Cat costa ceaiul Alevia cu ginseng si ananas ? O cutie cu 30 de plicuri are un pret de aproximativ 15-16 lei. Se gaseste pentru cumparare in plafar, magazin naturist, farmacie sau chiar si online il poti comanda sa iti trimita coletul acasa de exemplu pe site-ul acesta.

Niciun comentariu:

...
Introdu orice termen de cautat, ca de exemplu "tonic cardiac", sau "reduce glicemia", sau orice afectiune sau expresie medicala a unei afectiuni, si da clic pe »Cautare«

Caută în acest blog