Ceai de slabit cu lamai si mate Alevia

Din gama ceaiurilor Alevia am ales pentru azi un ceai special cu efect de slabire. E vorba de un ceai cu lamaie si mate un complex de slabit extrem de eficient si natural.

Ingredientele din ceai sunt urmatoarele: Mate numit in latina Ilex paraguariensis, Iarba de lamaie sau Cymbopogon citratus sub denumirea latina, Rooibos sau Aspalathus linearis, coji de citrice Citrus aurantium, radacina de Ginseng panax, aroma de lamaie, petale de albastrele cunoscute ca si Centaurea cyanus.

poza cutia ceaiului care elimina kg cu mate si lamaieCe beneficii are acest ceai? Datele din prospect descriu produsul ca un ceai care accelereaza metabolismul, opreste pofta de mancare si ajuta la arderea grasimilor eliminand kilogramele in plus. Se foloseste des pentru scaderea in greutate. Este un ceai util si in caz de oboseala si stres, ajuta activitatile mentale si iti da energie. Intareste sistemul imunitar si e plin de antioxidant.


Cum se foloseste? Ceaiul Mate si lamaie se prepara prin infuzare. Se pune intr-o cana sau vas cu infuzor apa fierbinte in jur de 300 mililitri, se raceste 1 minut dupa care se toarna peste peste 2 lingurite de ceai vrac. Se acopera cana timp de aproximativ 10 minute.

Ce cantitate trebuie bauta pentru a slabi? Se recomanda 2 sau 3 cani zilnic pana la atingerea greutatii dorite.
Cit costa ceaiul Alevia cu lamaita si mate? O cutie de 70 grame vrac are un pret de aproximativ 15 lei. De unde pot sa cumpar? Se gaseste in magazinul online AICI


A baut cineva un astfel de ceai? Cit e de bun? Astept pareri si opinii pe forum..
Ma tenteaza sa incerc si eu sa fac o dieta cu ceaiul de lamaie si mate, mai ales ca ador gustul de lamaie.
sursa articol si poza site-uril recomandate de mai sus

Niciun comentariu:

...
Introdu orice termen de cautat, ca de exemplu "tonic cardiac", sau "reduce glicemia", sau orice afectiune sau expresie medicala a unei afectiuni, si da clic pe »Cautare«

Caută în acest blog