Ceaiul Gineco Plant -menstruatie normala

Acest ceai este special creat pentru femei. Se numeste ceai Gineco Plant si este produs in Romania de firma Dorel Plant. Este un amestec din plante medicinale naturale fara conservanti si aditivi alimentari.

La ce se folosete ? Conform prospectului ceaiul medicinal GinecoPlant contribuie la tonifierea musculaturii uterului  si la cresterea fluxului sanguin in zona pelviana, scade spasmele uterului, este foarte eficient in cazul in care apar tulburari la ciclul menstrual, estompeaza durerea care apare de obicei in aceea perioada si normalizeaza fluxul sanguin.

Ce ingrediente contine ? In compozitia ceaiului Gineco Plant sunt urmatoarele plante: napraznic (lat. Geranium robertianum), coada soricelului (lat. Achillea millefolium), traista ciobanului (lat.Capsella bursa-pastoris), flori de galbenele (lat. Calendula officinalis), salvie (lat. Salvia officinalis), cretisoara (lat. Alchemilla vulgaris),

Cumpara de aici ceaiul Gyneco Plant pentru uz intern
Ceai Gineco Plant uz intern
urzica moarta alba (lat. Lamium album), coada calului (lat. Equisetum arvense), cimbris (lat. Thymus serpyllum), dragaica (lat. Galium verum), cicoare (Cichorium intybus), talpa gastei (lat. Leonurus cardiaca), sunatoare (lat. Hypericum perforatum), musetel (lat. Matricaria chamomilla).

Din ceaiul GinecoPlant sunt 2 feluri. Cel mentionat aici in articol este pentru uz intern adica se bea. Exista si o versiune care este doar pentru uz extern cu care se fac spalaturi si irigiatii in zona genitala.

Cum se prepara si cum se consuma acest ceai ?
Ceaiul GinecoPlant uz intern se prepara prin infuzie. Adica intr-o oala se pune apa la fiert. Cand apa clocoteste se adauga 1 lingura de plante medicinale.
Cumpara de aici tinctura de Napraznic
Tinctura de Napraznic

 Se amesteca si se ia de pe foc. Se acopera si se lasa la infuzat pentru 15-20 de minute. Apoi se strecoara.
Modul de utilizare - in fiecare zi se bea din ceaiul preparat 3 cani (fara zahar si fara adaos de indulcitori) cu 30 de minute inainte meselor principale : mic dejun, pranz si cina.

Producatorul recomanda pentru un efect mai bun amestecarea ceaiului de fiecare data cu cate o lingurita din tinctura de Napraznic.
Este un produs natural. Nu are contraindicatii.

Cat costa si unde se gaseste ceaiul care regleaza mentruatia si te scapa de problemele ginecologice ? O cutie de 150 grame are un pret de aproximativ 7 lei. Se vinde online la acest magazin naturist.
Daca vreti sa cumparati si tinctura de Napraznic pentru a urma tratamentul naturist impreuna acesta va costa in jur de  lei si il puteti achizitiona direct de pe acest link....

Cine foloseste ceai ? Va ajuta ? Va place gustul ceaiului ?

Asteptam cu interes parerile si comentariile cititorilor, in casuta de comentarii de sub articole, pe paginile de social media (facebook, google plus, twitter) asociate blogului. Publicam toate comentariile decente, chiar daca au ceva de spus impotriva produselor prezentate de noi in articole, sau impotriva celor enuntate de noi in textele articolelor.

Disclaimer: acest articol contine legaturi de afiliere prin care produsul prezentat poate fi achizitionat direct. Este posibil, ca in urma achizitei produsului, urmand legaturile de afiliere, editorii blogului sa primeasca un comision. Existenta legaturilor de afiliere nu a influentat in nici un fel obiectivitatea articolului. Recomandam produse care le-am testat, sau despre a caror corectitudine si utilitate ne-am convins cu certitudine, si credem ca pot fi de folos si cititorilor nostri.

Niciun comentariu:

...
Introdu orice termen de cautat, ca de exemplu "tonic cardiac", sau "reduce glicemia", sau orice afectiune sau expresie medicala a unei afectiuni, si da clic pe »Cautare«

Caută în acest blog