Informatii despre ceaiul Deniplant care vindeca psoriazisul

Ieri am primit un comentariu pe Facebook pe grupul blogului Totul despre ceai, de la o doamna, care ne intraba despre ceaiul Deniplant.
Ne-am documentat putin si venim cu rezumatul informatiilor gasite. In descriere se pare ca produsul numit Deniplant facut din plante medicinale naturale poate fi folosit in tratamentul pentru psoriazis.

Prospect nu am gasit insa pe site-ul producatorului scrie ca are un ghid complet. Atentie! Acesta nu este un medicament. Este un amestec din plante medicinale sub forma de pulbere din care se prepara zilnic un ceai care se amesteca cu lamaie si miere si ca rezultat puteti scapa de simptomele neplacute ale psoriazisului.

Ceaiul Deniplant se recomanda in caz de psoriazis, lupus eritematos, zona zoster, dermatite si ihtioza. In descriere scrie ca va puteti vindeca fara unguente, fara regim alimentar si fara restrictii doar consumand acest ceai.
Cutia ceaiului
Deniplant

Acest ceai pentru psoriazis este produs in Romania de catre producatorul agricol de plante medicinale Giurgiu Gheorghe. Puteti lua legatura si pune intrebari pe site-ul169

De unde pot cumpara Deniplant si ce pret are ? In magazine naturiste si in farmacii nu se vinde. Am cautat, eventual revenim cu informatii. Totusi puteti face comanda prin internet sau telefonic direct la producator. Plantele pentru o cura de 30 de zile costa in jur de 200 de lei.

Speram ca v-au ajutat aceste informatii si va uram multa sanatate si vindecare rapida. Mentionam ca noi doar adunam informatii despre beneficiile ceaiurilor si noi nu detinem magazine de profil.

Cine a reusit sa se vindece cu Deniplant ? Cat e de eficient ? Ceva pareri ?

Niciun comentariu:

...
Introdu orice termen de cautat, ca de exemplu "tonic cardiac", sau "reduce glicemia", sau orice afectiune sau expresie medicala a unei afectiuni, si da clic pe »Cautare«

Caută în acest blog