Ceai bun de savurat cu musetel, vanilie si miere de Manuka

Se apropie toamna, apoi iarna. Ceaiurile calde vor reveni in topul bauturilor consumate in periada rece. Daca vreti sa gustati si sa savurati un ceai aromat cu gust special si care contribuie si la intarirea sistemului imunitar - ferindu-va de raceala si gripa, atunci va recomandam noul Ceai de Musetel, Vanilie si Miere de Manuka Ecologic marca PUKKA.


Este un ceai produs in Marea Britanie dar care este acum disponibil si in Romania.
Daca lucrati intr-un mediu stresant si iubiti ceaiul, atunci acest ceai este ideal si pentru voi.
 Este un ceai natural recomandat pentru relaxare si redarea starii de bine, pace si regasirea linistii sufletesti. Gustos si bun.

Cumpara de aici acest ceai natural cu musetel, vanilie si miere de Manuka
Ceai natural cu musetel, vanilie
si miere de Manuka
Ce ingrediente contine? Ingredientul de baza este musetelul (68%), seminte de chimen dulce, radacina de lemn dulce, baton de vanilie si aroma de miere de Manuka.

Contine antioxidanti nonüorganici. acid ascorbic. Nu contine gluten, este produs Bio, ecologic si este fara zahar.

Ce pret are acest ceai si de unde se poate cumpara ? O cutie de ceai cu 20 de doze costa in jur de 19 lei. Se vinde online pe acest site cu produse naturiste si o multime de ceaiuri naturale.

Cum se bea acest ceai si cum se prepara ? Se pune apa la fiert. Apoi se pun pliculetele de ceai intr-o cana peste care se toarna apa clocotita.

Se lasa la infuzat pentru 10-15 minute dupa care se scoate pliculetul si se bea.

 Pentru ca are in continut miere de manuka acest ceai nu necesita indulcire. Este ideal pentru alungarea senzatiei de frig, raceala si gripa..sau doar pentru savurarea unui ceai bun la orice ora din zi sau din noapte :)

Cine foloseste acest ceai ? Va ajuta, va scapa de stres ? Va place gustul ceaiului ?

Asteptam cu interes parerile si comentariile cititorilor, in casuta de comentarii de sub articole, pe paginile de social media (facebook, google plus, twitter) asociate blogului. Publicam toate comentariile decente, chiar daca au ceva de spus impotriva produselor prezentate de noi in articole, sau impotriva celor enuntate de noi in textele articolelor.

Disclaimer: acest articol contine legaturi de afiliere prin care produsul prezentat poate fi achizitionat direct. Este posibil, ca in urma achizitei produsului, urmand legaturile de afiliere, editorii blogului sa primeasca un comision. Existenta legaturilor de afiliere nu a influentat in nici un fel obiectivitatea articolului. Recomandam produse care le-am testat, sau despre a caror corectitudine si utilitate ne-am convins cu certitudine, si credem ca pot fi de folos si cititorilor nostri.

Niciun comentariu:

...
Introdu orice termen de cautat, ca de exemplu "tonic cardiac", sau "reduce glicemia", sau orice afectiune sau expresie medicala a unei afectiuni, si da clic pe »Cautare«

Caută în acest blog