Ceaiul si tinctura Gliconormus recomandat in diabet si hiperglicemie

Daca cautati produse pentru tratamentul glicemiei sau al diabetului zaharat atunci trebuie sa incercati ceaiul si tinctura Gliconormus marca Faunus. Sunt produse naturiste cosmetice din plante medicinale.

Prospectul ceaiului Glicenormus scrie ca are proprietati hipoglicemiante, si imbunatateste functiile pancreasului.


Ce ingrediente are acest ceai ?

 In compozitia ceaiului Gliconormus (pentru glicemie la nivel normal) sunt urmatoarele plante medicinale :

Cumpara de aici ceaiul Gliconormus pt diabet si glicemie mare
Ceaiul Gliconormus
frunze de Afin (lat. Vaccinium myrtillus), frunze de papadie (lat. Taraxacum officinalis), teci de fasole (lat. Phaseolus vulgaris), frunze de nuc (lat. Juglans regia), frunze de urzica (lat. Urtica dioica).

Are contraindicatii?
Poate fi baut de toata lumea acest ceai? Ceaiul NU se recomanda in periada de sarcina si alaptare. Cine are alergie la oricare componenta a ceaiului trebuie sa evite acest ceai pentru a nu avea efecte secundare si reactii adverse.

Atentionare. Pacientilor cu diabet zaharat insulino-dependente este recomandata monitorizarea zilnica a valorii glicemiei si ajustarea dozei de insulina in functie de valorile noi atinse.


Pentru rezultate superioare, se recomanda consumul ceaiului Gliconormus in asociere cu tinctura.

Cumpara de aici tinctura Gliconormus pt diabet si glicemie mare
Tinctura Gliconormus
Tinctura Gliconormus este intr-o sticluta de 200ml.

Se administreaza zilnic - o lingurita de tinctura diluata in 100ml apa sau o jumatate de cana de ceai pe stomacul gol.

Atentie. NU se da copiilor sub varsta de 12 ani.

Cat costa si de unde se pot cumpara produsele naturiste Gliconormus ?

Pretul ceaiului este in jur de 7 lei. Tinctura costa in jur de 17 lei. Puteti achizitiona ceaiul Gliconormus online de la acest magazin cu produse naturiste. Tinctura se poate comanda direct de la acest link.



Ati incercat deja acest ceai ? V-a fost de folos, si-a facut efectul, ati reusit sa va reduceti glicemia cu ajutorul acestui produs ?

V-a ajutat in alt fel ? Asteptam cu interes parerile si comentariile cititorilor, in casuta de comentarii de sub articole, pe paginile de social media (facebook, google plus, twitter) asociate blogului. Publicam toate comentariile decente, chiar daca au ceva de spus impotriva produselor prezentate de noi in articole, sau impotriva celor enuntate de noi in textele articolelor.

Disclaimer: acest articol contine legaturi de afiliere prin care produsul prezentat poate fi achizitionat direct. Este posibil, ca in urma achizitei produsului, urmand legaturile de afiliere, editorii blogului sa primeasca un comision. Existenta legaturilor de afiliere nu a influentat in nici un fel obiectivitatea articolului. Recomandam produse care le-am testat, sau despre a caror corectitudine si utilitate ne-am convins cu certitudine, si credem ca pot fi de folos si cititorilor nostri.

Niciun comentariu:

...
Introdu orice termen de cautat, ca de exemplu "tonic cardiac", sau "reduce glicemia", sau orice afectiune sau expresie medicala a unei afectiuni, si da clic pe »Cautare«

Caută în acest blog