Ceaiul cel mai bun pentru sanatatea inimii

Am palpitatii la inima. Ma doare inima si imi bate puternic in piept. Simtiti astfel de simptome ? Persoanele care sufera de dureri de inima, de aritmii cardiace sau tensiunea le oscileaza pot folosi sub forma de tratament un ceai extraordinar de bun. Il recomandam pentru ca l-am incercat.


Cateodata in viata intalnim situatii grele si neplacute care ne afecteaza vietile destul de mult. In acele momente inima are foarte mult de lucru si pot aparea dureri in piept si junghi in jurul inimii. Daca doriti o solutie eficienta puteti incerca ceaiul natural din plante medicinale numit "Sanatatea Inimii". Acest ceai este creat dupa reteta renumitului doctor Ovidiu Bojor de la Dacia Plant.

Este un ceai romanesc foarte bun si cu efecte imediate dupa consumarea primei cani de ceai.
Ceai pentru sanatatea inimii se poate cumpara de aici
Ceai pentru sanatatea inimii
se poate cumpara de aici
Prospectul scrie ca este recomandat in cazurile urmatoare : reduce imediat palpitatiile la nivelul inimii aparute pe fond nervos, relaxeaza si alunga anxietatea, scade starile de neliniste, amelioreeaza simptomele cardiopatiei ischemice, angina pectorala, aritmia cardiaca si tensiunea arteriala oscilanta si insomnia.

Ce ingrediente contine ceaiul pt Sanatatea inimii ?
In compozitia acestul ceai compus sunt urmatoarele plante medicinale : paducel (lat.Crataegus monogyna), valeriana (lat.Valeriana officinalis), roinita (lat.Melissa officinalis), talpa gastii (lat. Leonorus cardiaca), maghiran (lat. Majorana hortensis), lavanda (Lavandula officinalis), unguras (Marrubium vulgare).

Cum se prepara si cum se bea ?

Se poate consuma sub forma de pulbere, macerat sau infuzite. Cea mai usoara metoda este prin infuzarea ceaiului. Se pune apa la fiert. Intr-o cana se pun 2 lingurite de amestec de plante peste care se va turna 250ml apa clocotita. Se tine la infuzat 15 minute dupa care se strecoara si se bea pe stomacul gol. In scop teraputic se pot consuma pana la 3 cani pe zi cu o jumatate de ora inainte de a manca.

Daca nu vreti sa urmati un tratament indelungat ajunge sa beti cu cate o cana de ceai din acest amestec de fiecare data cand simtiti dureri acute la inima. Foarte bine de retinut. In cazul in care aveti cosuri/acnee pe nas - inseamna ca aveti probleme la inima. Acest ceai consumat regulat poate vindeca aceasta si duce la disparitia cosurilor de la nivelul nasului dupa deja 1 saptamana.

Ce pret are si de unde se poate cumpara ceaiul pentru Sanatatea inimii ? O cutie costa maxim 4-5 lei si il puteti achizitiona online pe site-ul acesta.

Ce gust are ? Ceaiul este putin amar. Daca nu il puteti bea doar asa, il puteti eventual indulci cu miere sau indulcitor natural.

Ati incercat deja acest ceai ? V-a fost de folos, v-a placut gustul ceaiului?

V-a ajutat in alt fel ? Asteptam cu interes parerile si comentariile cititorilor, in casuta de comentarii de sub articole, pe paginile de social media (facebook, google plus, twitter) asociate blogului.

 Publicam toate comentariile decente, chiar daca au ceva de spus impotriva produselor prezentate de noi in articole, sau impotriva celor enuntate de noi in textele articolelor.

Disclaimer: acest articol contine legaturi de afiliere prin care produsul prezentat poate fi achizitionat direct. Este posibil, ca in urma achizitei produsului, urmand legaturile de afiliere, editorii blogului sa primeasca un comision. Existenta legaturilor de afiliere nu a influentat in nici un fel obiectivitatea articolului. Recomandam produse care le-am testat, sau despre a caror corectitudine si utilitate ne-am convins cu certitudine, si credem ca pot fi de folos si cititorilor nostri.

Niciun comentariu:

...
Introdu orice termen de cautat, ca de exemplu "tonic cardiac", sau "reduce glicemia", sau orice afectiune sau expresie medicala a unei afectiuni, si da clic pe »Cautare«

Caută în acest blog