Ceai de iarna Winterdream infuzie de plante aromate

Iarna se apropie cu pasi mari si in sezonul rece cea mai rapida metoda pentru a ne incalzi, este sa savuram o ceasca de ceai cald.

Azi va recomandam ceaiul marca Ronnefeld numit Winterdream.

Este o infuziede plante Teavelope cu rooibos.


In prospect scrie ca este un ceai rooibos cu o aroma puternica fiind imbogatita cu portocale, condimente de iarna si caramel cremos.

Ceai rooibos Winterdream
Ceai rooibos Winterdream
Cutia contine 25 pliculete de ceai, ambalajul pastrand parfumul si aroma ceaiului chiar si cand afara e umezeala si frig.

Gama de ceaiuri Ronnefeld se pot oferi cadou pentru orice persoana iubitoare de ceai, mai ales in sezonul Sarbatorilor de iarna (Craciun, Revelion, etc).

Ideal pentru savurarea ceaiului in familie, la serviciu sau oricand simtim nevoia sa bem o ceasca de ceai delicios.
Ceai rooibos Winterdream
Plic de ceai Winterdream

Ce pret are si unde se vinde un astfel de ceai ?

O cuite de ceai Winterdream (Vis de iarna) costa putin.

Se poate cumpara online direct la acest magazin online.

Cine foloseste deja acest  tip de ceaiuri  ?  Va ajuta? Ceva pareri personale ?

Asteptam cu interes pareri si comentarii de la cititorii blogului, in casuta de comentarii de sub articole, pe paginile de social media (facebookgoogle plustwitter) asociate blogului.

 Publicam toate comentariile decente, chiar daca au ceva de spus impotriva produselor prezentate de noi in articole, sau impotriva celor enuntate de noi in textele articolelor.

Disclaimer: acest articol contine legaturi de afiliere prin care produsul prezentat poate fi achizitionat direct. Este posibil, ca in urma achizitei produsului, urmand legaturile de afiliere, editorii blogului sa primeasca un comision.

Niciun comentariu:

...
Introdu orice termen de cautat, ca de exemplu "tonic cardiac", sau "reduce glicemia", sau orice afectiune sau expresie medicala a unei afectiuni, si da clic pe »Cautare«

Caută în acest blog