Ceaiul Nervocalm te calmeaza si elimina gandurile negre si stresul

La ce e bun ? Cand se recomanda sa bei un astfel de ceai ?

Ceaiul numit Nervocalm de la Larix este un ceai pe baza de plante medicinale 100% naturale, care ajuta sa treci cu bio situatiile stresante, zilele de lucru suprasolicitante.

In prospect scrie ca  este un ceai foarte bun pentru eliminarea starilor de depresie, migrenele.



Te ajuta sa dormi mai bine, sa te odihnesti corespunzator.

Este foarte folositor mai ales in cazuri de : epuizare psihica dupa efort intelectual intensiv (examene, ore de lucru peste program, stari stresante, ultra aglomeratie de taskuri) practic dupa prea multa munca  o ceasca din acest ceai te ajuta sa te simti mai bine.

In cazul in care ai probleme de concentrare, memorie, surmenaj intelectual, capacitatea de lucru a scazut se recomanda consumul ceaiului Nervocalm.

Ce ingrediente contine ?

 In compozitia ceaiului sunt urmatoarele: roinita (lat. Melissae folium), sovarv (lat. Origami herba), paducel (lat.Crataegi folium), sunatoare (lat. Hyperici herba), salvie (lat.Salviae folium)

Cumpara ceaiul Nervocalm aici
Cumpara ceaiul Nervocalm aici
Cat costa si unde se poate cumpara ceaiul Nervocalm ? O cutie cu 20 de pliculete are pretul de aprox 3 lei. Se poate cumpara online la acest site cu produse naturiste.

Cine foloseste deja acest  tip de ceaiuri  ?  Va ajuta? Ceva pareri personale ?

Asteptam cu interes pareri si comentarii de la cititorii blogului, in casuta de comentarii de sub articole, pe paginile de social media (facebookgoogle plustwitter) asociate blogului.

 Publicam toate comentariile decente, chiar daca au ceva de spus impotriva produselor prezentate de noi in articole, sau impotriva celor enuntate de noi in textele articolelor.

Disclaimer: acest articol contine legaturi de afiliere prin care produsul prezentat poate fi achizitionat direct. Este posibil, ca in urma achizitei produsului, urmand legaturile de afiliere, editorii blogului sa primeasca un comision.

Niciun comentariu:

...
Introdu orice termen de cautat, ca de exemplu "tonic cardiac", sau "reduce glicemia", sau orice afectiune sau expresie medicala a unei afectiuni, si da clic pe »Cautare«

Caută în acest blog