Planta medicinala pentru fertilitate Trifoiul rosu

Cei care cauta remedii si tratament naurist pentru fertilitatea la femei pot incerca cateva ierburi si plante medicinale care ajuta femeia sa fie sau sa devina fertila.
Ce planta medicinala e buna pentru fertilitate?

Una din cele mai apreciate plante pentru marirea fertilitatii este planta numita Trifoi rosu. In limba engleza se numeste Red clover, iar denumirea stiintifica este Trifolium pratense.
Beneficiile utilizarii trifoiului rosu in tratamente:

- este indicat pentru tratamentul aparatului reproducator feminin. Trateaza infertilitatea, tonifica uterul
- se foloseste in afectiuni hormonale la femei
- detoxifica sangele si imbunatateste circulatia sangvina in zona aparatului reproducator
Cumpara de aici ceai de trifoi rosu- aceasta planta este utilizata si pentru tratarea cancerului si problemelor respiratorii cum ar fi astmul, bronsita sau tusea convulsiva

- e foarte bun si util in tratarea simptomelor de menopauza, elimina durerile mamare care apar odata cu ciclul menstrual
- elimina bufeurile, starile de depresie, palpitatiile si uscaciunea aparatului reproducator feminin.
- se utilizeaza ca tratament in guta pentru ca reduce concentratia acidului uric din sange

- se foloseste si pentru colesterol mare, osteoporoza si simptomele de prostata marita
Cat timp se bea ceaiul dint trifoi rosu pentru rezultate? Cura cu ceaiul din trifoi rosu se face pentru multe luni pana la rezultate clare in domeniul fertilitatii. E mai eficient daca se combina frunzele de trifoi rosu cu frunzele uscate de zmeura.
poza cutia ceaiului trifoi rosu bun in menopauza, fertilitate, detoxificare, cancer
Ce contraindicatii are? Are efecte secundare? Cine nu are voie sa faca tratament cu aceasta planta? Trifoiul rosu nu se recomanda femeilor care au probleme de coagulare a sangelui. Nu au voie sa il consume nici femeile care au fost recent operate.


Cat costa ? In Romania o cutie de ceai de trifoi rosu are un pret de aproximativ 3 lei. Se gaseste si sub forma de capsule pentru cei care nu suporta ceaiul. O cutie de capsule Red clover trifoi rosu costa in jur de 35 de lei pt 100 capsule.

Se gaseste cam in toate magazinele naturiste si plafare.

Niciun comentariu:

...
Introdu orice termen de cautat, ca de exemplu "tonic cardiac", sau "reduce glicemia", sau orice afectiune sau expresie medicala a unei afectiuni, si da clic pe »Cautare«

Caută în acest blog