Ceai gratios plant pentru slabire

Iata un ceai bun pentru scaderea excesului de kilograme. Se cheama Ceai gratios plant si e produs de firma Plafar. Este un amestec din plante medicinale naturale, cu efect de topire a grasimilor depuse.

Prospectul scrie ca are in compozitie urmatoarele ingrediente: flori de soc (lat. Sambuci Flos), matase de porumb (lat. Stigmata maydis), frunze de urzica (lat. Urticae Folium), frunze de mesteacan (lat. Betulae Folium), coaja de crusin (lat.Frangulae Cortex), iarba de papadie (Taraxaci Herba).


Cum se foloseste ceaiul gratios in cura de slabire ? Cat trebuie sa tina dieta cu ceai ? Se recomanda sa bei zilnic cate doua sau trei cani din acest ceai, fara zahar, intre mesele principale. Regimul se tine timp de o luna dupa care tii o pauza de zece zile in care nu mai bei ceaiul.

Daca mai vrei sa slabesti, poti incepe din nou apoi sa tii regim cu ceaiul gratios, dupa perioada de pauza. Desigur, pe langa consumarea acestui ceai trebuie sa faci multa miscare, exercitii si sa mananci sanatos pentru ca slabirea sa fie sigura.

ceai din plante naturale pt tratarea obezitatii
Ceai scadere greutate
Cum trebuie preparat ? Metoda de fierbere e putin diferita decat de obicei. Se face prin decoct si infuzie. Asta inseamna ca pui 1 lingura de amestec de plante intr-un vas in care pui apa, si fierbi compozitia un sfert de ora.

Dupa cele 15 minute mai torni o data peste ceai apa fiarta, si acoperi vasul pentru zece minute pentru infuzare.  Strecori ceaiul si il bei.

La ce preturi se vinde ceaiul plafar gratios ? O cutie este in jur de 4 lei si se gaseste peste tot, adica si in magazine de ceaiuri si produse naturiste, la farmacii, in hipermarketuri, mall-uri.

Greutatea unei cutii este de 70 grame.

Desigur se poate comanda si de pe internet de pe multe site-uri. Si site-ul producatorului Plafar vinde acest ceai. Il poti comanda aici pe acest site.

Cine a consumat ceaiul gratios ? Are contraindicatii si efecte secundare ? Ceva reactii ? Astept comentarii pe forum  sau in casutele de comentarii g+ sau facebook de sub articol

Niciun comentariu:

...
Introdu orice termen de cautat, ca de exemplu "tonic cardiac", sau "reduce glicemia", sau orice afectiune sau expresie medicala a unei afectiuni, si da clic pe »Cautare«

Caută în acest blog