Ceaiul Green Coffee Fit ajuta in tratarea obezitatii

Va place ideea de slabire naturista cu ceaiuri ? Ei bine, aflati ca a mai aparut un ceai nou special pentru acest domeniu. E vorba despre ceaiul Green Coffee Fit, creat de renumitul dr. Ionut Moraru de la "Pro Natura"

Prospectul ceaiului scrie ca este indicat in cure de slabire si pentru mentinerea greutatii dupa ce ati slabit.

Imaginea ceaiului Green Coffee Fit de dr. Ionut Morariu
Cutia noului ceai de slabit
Gree Coffee Fit
(dr. Ionut Moraru)
Acest ceai imbunatateste digestia, accelereaza metabolismul, detoxifica si topeste grasimile, fiind un puternic arzator de grasimi datorita componentelor sale.

Ce ingrediente contine?  Ceaiul este compus din pudra de ceai verde, extract de cafea verde cu un continut de 50% de acid clorogenic, pudra de papadie si scortisoara macinata.

Cum se utilizeaza ? Administrarea ceaiului se face vreme de 30 zile. In fiecare zi, se beau cate 3 cani de ceai, inainte de a lua mesele principale (mic dejun, pranz, cina).

Ceaiul il preparati prin infuzare, adica peste un plic se toarna apa fiarta si se acopera cana vreme de 15 minute (un sfert de ora).

Apoi beti ceaiul incet, prin inghitituri mici, nu dintr-o data ! Nu depasiti doza indicata in speranta ca slabiti mai repede ! (pot aparea reactii adverse, ca si in cazul oricaror altor ceaiuri supradozate; ceaiurile sunt si ele medicamente, pana la urma !)

Cat costa si unde se gaseste ? O cutie cu 25 de doze
(20  +5 plicuri cadou), are un pret de aproximativ 20 de lei.

Se vinde in magazine naturiste, bioshopuri, si plafare. Nu stiu daca e disponibil si la farmaciile aleopate, traditionale, fiind un produs destul de nou... poate cu timpul.

Pe net il puteti comanda pe acest site,  cu incredere.

Cine a slabit deja cu acest ceai ? E bun ? L-ati testat ?

In cat timp si cate kile pot slabi daca il beau zi de zi ? Are contraindicatii ? Poate provoca stari de voma, ameteli, sau alte reactii adverse ?

Cine foloseste deja acest ceai? Va place gustul? Il beti indulcit? In cat timp ii simtiti eficienta?
V-a ajutat in alt fel ? Asteptam cu interes parerile si comentariile cititorilor, in casuta de comentarii de sub articole, pe paginile de social media (facebook, google plus, twitter) asociate blogului. Publicam toate comentariile decente, chiar daca au ceva de spus impotriva produselor prezentate de noi in articole, sau impotriva celor enuntate de noi in textele articolelor.

Disclaimer: acest articol contine legaturi de afiliere prin care produsul prezentat poate fi achizitionat direct. Este posibil, ca in urma achizitei produsului, urmand legaturile de afiliere, editorii blogului sa primeasca un comision. Existenta legaturilor de afiliere nu a influentat in nici un fel obiectivitatea articolului. Recomandam produse care le-am testat, sau despre a caror corectitudine si utilitate ne-am convins cu certitudine, si credem ca pot fi de folos si cititorilor nostri.

Niciun comentariu:

...
Introdu orice termen de cautat, ca de exemplu "tonic cardiac", sau "reduce glicemia", sau orice afectiune sau expresie medicala a unei afectiuni, si da clic pe »Cautare«

Caută în acest blog