Calmocard - solutia naturista pentru ameliorarea durerilor cardiace, in forma de ceai si capsule

Ce tratament naturist din plante medicinale ajuta la vindecarea problemelor de inima? Ce fel de ceaiuri ajuta sistemul cardiovascular?
Cine opteaza pentru o cura de 2-3 luni cu ceaiuri naturale indicate special pentru problemele cardiace, poate alege tratamentul cu ceaiul Calmocard- calmant cardiac C22.

Produs in Romania, de firma Fares, acest ceai compus din mai multe plante medicinale naturale, este de un real ajutor pentru cei care se confrunta cu afectiuni cardiace.


La ce bun acest ceai ? Prospectul scrie ca este indicat pentru:

- tulburari cardiace datorate stresului
- palpitatii la inima
- stari de neliniste, anxietate
- insomnie
- schimbari mari la nivelul tensiunii arteriale
- ajuta inima, mai ales la persoanele care au o viata ultra activa si agitata

Imagine cu cutia ceaiului calmocard, modelul traditional, care se afla in comert de mai multa vreme. Click pentru detalii si cumparare.
Cutia "traditionala" a ceaiului
Calmocard
livrare in Romania
.
Din ce se compune ceaiul Calmocard ? Ingredientele sunt: paducel frunze si flori (lat.Crataegi folium cum flore), flori de tei (lat.Tiliae flos), roinita (lat.Melissae herba), talpa gastii (lat. Leonori herba), flori de lavanda (lat. Lavandulae flos), frunze de rozmarin (lat.Rosmarini folium), salvie (lat.Salviae herba), radacina de valeriana (lat. Valerianae radix), menta (lat. Menthae herba).

Toate aceste plante medicinale au si separat, fiecare, un efect benefic asupra sanatatii inimii si sistemului circulator si arterelor, insa, evident, combinate intr-o proportie cunoscuta si testata de-a lungul anilor, de specialistii Fares, au efect sporit.

Are acest ceai Calmocard contraindicatii, provoaca efecte secundare ? In primul rand NU este recomandat femeilor in perioada de sarcina si alaptare, si bineinteles, persoanele care au boli de inima deja diagnosticate, mai grave, au voie sa consume acest ceai doar la recomandarea medicului.

Cum trebuie baut acest ceai ? Administrarea este zilnica, DAR (!) de maxim 3-4 cani in perioada meselor
Cumpara de aici Calmocard capsule pentru inima livrare in Romania
Cumpara de aici Calmocard
capsule pentru inima
livrare in Romania
principale si seara. Ceaiul se prepara prin infuzie, adica intr-o cana mare se pune 1 lingurita de amestec de plante, peste care turnam apa fiarta si se acopera pentru un sfert de ora ceasca.

Se strecoara si ceaiul se bea caldut.

Cat costa si de unde se poate cumpara? O cutie de ceai de 50 de grame, are un pret de aproximativ 5 lei.
Am vazut ca exista in comert 2 tipuri diferite de cutii, insa, ceaiul este acelasi, si ambele cutii sunt cu marca fares, deci e vorba de acelasi produs in cazul ambelor cutii. Se gaseste de ex pe acest site cu livrare in Romania.

Pentru functionarea corecta a inimii, si pentru maximalizarea efectelor benefice,  producatorul recomanda combinarea ceaiului Calmocard cu capsulele naturiste cu denumirea similara, "Calmocard C35". Acestea costa in jur de 17 lei si le puteti comanda AICI livrare in Romania.

Cumpara Calmocard ceai sau capsule cu livrare in orice tara din Europa
Cumpara Calmocard ceai sau capsule
cu livrare in orice tara din Europa
In cazul in care sunteti in strainatate : Italia, Marea Britanite, Olanda, Spania, Germania, Belgia, Irlanda, Franta, etc si vreti sa va cumparati acest produs si sa fie trimis la voi in strainatate- exista acest magazin online -unde puteti cumpara Calmocard cu livrare in orice tara din Europa.

Pretul este putin mai mare dar coletul ajunge la voi in doar cateva zile.

Cine a folosit deja produsele Calmocard? Voi ce fel de tratamente cu plante folositi pentru linistirea inimii ? Ati incercat deja aceste produse ? V-au fost de folos, si-au facut efectul, ati reusit sa va calmati durerile cardiace, cu ajutorul acestui produs ? V-a ajutat in alt fel ?

Asteptam cu interes parerile si comentariile cititorilor, in casuta de comentarii de sub articole, pe paginile de social media (facebook, google plus, twitter) asociate blogului. Publicam toate comentariile decente, chiar daca au ceva de spus impotriva produselor prezentate de noi in articole, sau impotriva celor enuntate de noi in textele articolelor.

  Disclaimer: acest articol contine legaturi de afiliere prin care produsul prezentat poate fi achizitionat direct. Este posibil, ca in urma achizitei produsului, urmand legaturile de afiliere, editorii blogului sa primeasca un comision. Existenta legaturilor de afiliere nu a influentat in nici un fel obiectivitatea articolului. Recomandam produse care le-am testat, sau despre a caror corectitudine si utilitate ne-am convins cu certitudine, si credem ca pot fi de folos si cititorilor nostri.

Niciun comentariu:

...
Introdu orice termen de cautat, ca de exemplu "tonic cardiac", sau "reduce glicemia", sau orice afectiune sau expresie medicala a unei afectiuni, si da clic pe »Cautare«

Caută în acest blog