Fitocomplexul si ceaiul Hipotensin - solutii naturiste pentru tratarea hipertensiunii arteriale

Natura vine mereu in ajutorul celor care nu numai cer, dar si accepta darurile oferite de ea. Sunt multe plante medicinale care consumate sub forma de ceaiuri, tincturi sau capsule pot ameliora multe afectiuni, dar din pacate, reticenta consumatorilor exista fata de produsele naturiste, datorita simplului fapt ca sunt de sute de ori mai ieftine, in cele mai multe ori, decat medicamentele aleopate (chimicalele)

Cunoscatorii insa, stiu foarte bine, ca eficienta plantelor naturale, a ceaiurilor, a "leacurilor babesti", a capsulelor din plante este mult mai mare decat a medicamentelor fabricate din chimicale, si efectele secundare, care in cele mai multe cazuri nici nu exista, sunt nesemnificative.

Persoanelor care cauta un leac pentru inima si tensiune mare, le recomandam azi un ceai, numit Hipotensin, produs de Dacia Plant, comercializat si in forma de CAPSULE !

Hipotensin este un ceai 100% natural, preparat la noi in Romania, si care contine numai plante medicinale atent alese si culese. Formula varietatii comercializate in forma de capsule, este una speciala, si a fost creata de dr.Farm. Ursula Stanescu, membra a academiei de stiinte medicale din Romania.

Prospectul scrie ca este recomandat pentru urmatoarele probleme de sanatate:
Imagine cu cutia ceaiului vrac Hipotensin, care mentine tensiunea arteriala in limite normale. Click pentru detalii si cumparare
Solutia naturista impotriva tensiunii
arteriale ridicate - Hipotensin,
in forma de ceai.
- regleaza tensiunea arteriala si bataile inimii
- elimina starile de disconfort, dureri -intepaturi la nivelul inimii (in termeni populari junghi la inima)
- creste rezistenta la stres
- ajuta circulatia sanguina si functionarea corecta a inimiie
- ajuta in caz de hipertensiune arteriala

Din ce e compus acest ceai (ceaiul vrac) ?

Ceaiul hipotensin contine pulbere din paducel, vasc, talpa-gastei, sulfina, traista-ciobanului.

Cum se administreaza ? Varietatea vrac, se consuma preparata prin infuzare. Se pun 2 lingurite de amestec intr-o cana, peste care se toarna apa fiarta.

Se acopera ceasca timp de un sfert de ora, dupa care se strecoara si se bea ceaiul pe stomacul gol, deci nu dupa masa, ci inainte cu cel putin o jumatate de ora.
Zilnic se pot consuma 3 cesti din acest ceai.

Ce pret are si unde se vinde? O cutie de 50 grame vrac de ceai Hipotensin costa in jur de 5 lei. Il puteti cumpara de ex AICI.

In cazul in care prefarati sa incercati varietatea de capsule din plante medicinale, in locul tratamentului cu ceai, tot cu acelasi nume de Hipotensin, puteti vedea si comanda capsulele (60 de capsule costa in jur de 20 de lei, deci...) AICI

Cine a folosit deja aceste suplimente alimentare ? Ati incercat ceaiul, sau capsulele, sau ambele produse ? Ce parere aveti, ajuta sau nu ? Ati observat efecte secundare, reactii alergice ?



Ati incercat deja acest ceai ? V-a fost de folos, si-a facut efectul, ati reusit sa va calmati cu ajutorul acestui produs ? V-a ajutat in alt fel ? Asteptam cu interes parerile si comentariile cititorilor, in casuta de comentarii de sub articole, pe paginile de social media (facebook, google plus, twitter) asociate blogului. Publicam toate comentariile decente, chiar daca au ceva de spus impotriva produselor prezentate de noi in articole, sau impotriva celor enuntate de noi in textele articolelor.
Disclaimer: acest articol contine legaturi de afiliere prin care produsul prezentat poate fi achizitionat direct. Este posibil, ca in urma achizitei produsului, urmand legaturile de afiliere, editorii blogului sa primeasca un comision. Existenta legaturilor de afiliere nu a influentat in nici un fel obiectivitatea articolului. Recomandam produse care le-am testat, sau despre a caror corectitudine si utilitate ne-am convins cu certitudine, si credem ca pot fi de folos si cititorilor nostri.

Niciun comentariu:

...
Introdu orice termen de cautat, ca de exemplu "tonic cardiac", sau "reduce glicemia", sau orice afectiune sau expresie medicala a unei afectiuni, si da clic pe »Cautare«

Caută în acest blog