Ceaiul care contribuie la sanatatea stomacului

Ma doare burta, am facut indigestie de la mancare, ma simt balonat/a, ce sa fac ? Cum ce sa ma tratez ? Ce plante medicinale sunt recomandate in asemenea cazuri?

Cu totii stim cat e de rau sa ai probleme cu stomacul. Totul se schimba cand te simti rau. Iti afecteaza sanatatea, puterea de munca si tot cheful de viata. O solutie 100% naturala din plante medicinale atent culese, aici in Romania, ar fi ceaiul cu aceeasi denumire, adica "Sanatatea stomacului" de la Dacia Plant.


Imagine cu cutia ceaiului Sanatatea Stomacului. Click pentru detalii si cumparare.
Cutia ceaiului
Sanatatea stomacului
Ce pret are si unde se gaseste? O cutie de ceai "Sanatatea stomacului", costa in jur de 5 lei, si o cutie contine 50 de grame de ceai vrac. Il puteti cumpara si online de exemplu pe acest site cu produse naturiste.

Prospectul scrie ca este un ceai facut dupa o reteta a renumitului doctor Ovidiu Bojor. Acest ceai este indicat in urmatoarele cazuri: gastrita hiperacida, gastro-duodenita acuta sau cronica, esofagita de reflux, ulcer gastric si duodenal. Tradus mai pe babeste, asta inseamna ca e bun, daca ai dureri in zona stomacului, acid la stomac, balonare, indigestie, la toate acestee afectiuni este indicat consumul unui astfel de ceai.

Ce contine ceaiul pt stomac ? Ingredientele din compozitia ceaiului sunt: roinita (lat. Melissa officinalis), coada soricelului (lat. Achillea millefolium), salcam (lat. Robinia pseudoacacia), musetel (lat. Matricaria chamomilla), sunatoare (lat.Hypericum perforatum), frunze de zmeur (lat.Rubus idaeus).

Il poate bea oricine ? Este contraindicat folosirea acestui ceai de catre femeile aflate in timpul sarcinii sau alaptarii. Cine are alergie la oricare planta din acest amestec, trebuie sa evite utilizarea ceaiului. Se poate da si copiilor care au peste 7 ani.

Cum si in ce cantitati se bea acest ceai ? In caz de tratament se poate folosi pe o perioada de 3 luni, se tine apoi o pauza de o luna.
Ceaiul se prepara prin infuzie, adica peste o jumatate de lingurita de amestec de plante, se toarna apa fierbinte, se acopera cana pentru un sfert de ora dupa care se strecoara si se bea.

Doza zilnica este de 3 cani pe zi, se bea totdeauna cu o jumatate de ora inainte de mesele principale ale zilei.


Cine foloseste deja acest ceai? Va place gustul? Il beti indulcit? In cat timp ii simtiti eficienta?
V-a ajutat in alt fel ? Asteptam cu interes parerile si comentariile cititorilor, in casuta de comentarii de sub articole, pe paginile de social media (facebook, google plus, twitter) asociate blogului. Publicam toate comentariile decente, chiar daca au ceva de spus impotriva produselor prezentate de noi in articole, sau impotriva celor enuntate de noi in textele articolelor.

Disclaimer: acest articol contine legaturi de afiliere prin care produsul prezentat poate fi achizitionat direct. Este posibil, ca in urma achizitei produsului, urmand legaturile de afiliere, editorii blogului sa primeasca un comision. Existenta legaturilor de afiliere nu a influentat in nici un fel obiectivitatea articolului. Recomandam produse care le-am testat, sau despre a caror corectitudine si utilitate ne-am convins cu certitudine, si credem ca pot fi de folos si cititorilor nostri.

Niciun comentariu:

...
Introdu orice termen de cautat, ca de exemplu "tonic cardiac", sau "reduce glicemia", sau orice afectiune sau expresie medicala a unei afectiuni, si da clic pe »Cautare«

Caută în acest blog