Normocolesterol - produsul care reduce colesterolul rau din sange

Ce produse pe baza din plante pot folosi pentru reglarea colesterolui ? Exista ceva naturist ?
 Un ceai foarte eficient pentru aceasta afectiune ar ceaiul de la Dacia Plant numit "Normocolesterol". Prospectul scrie ca are actiune hipocolesterolemianta si hipolipemianta.


Scade cu succes valorile colesterolului "rau"  si al lipidelor din sange, se poate folosi ca adjuvant in ateroscleroza, arterita obliteranta.

Ce ingrediente contine ceaiul Normocolesterol ? In compoztia ceaiului se afla urmatoarele :
anghinare (lat Cynara scolymus), papadie (lat. Taraxacum officinale), angelica (Angelica archangelica), brusture (lat. Arctium lappa), cicoare (lat. Cichorium intybus), sulfina (lat.Melilotus officinalis) .
Ceai Normocolesterol comanda de aici
Ceai Normocolesterol
comanda de aici

Cum se foloseste ? In caz de infuzie se pun 2 lingurite de amestec de plante peste care se toarna 250 ml de apa fiarta.

Se tine acoperit 15 minute dupa care se strecoara si se bea pe stomacul gol.

Atentie poate avea gust amar. Sub forma de terapie se recomanda 3 cani de ceai cu o jumatate de ora inaintea meselor principale mic dejun, pranz si cina.

Ce pret are si de unde se poate cumpara ? Ceaiul Normocolesterol de 50 grame costa in jur de 5 lei. Se vinde online pe internet la acest magazin cu produse naturiste si bio.

Comprimate  Normocolesterol Forte comanda de aici
Comprimate
Normocolesterol Forte
In cazul in care cautati suplimente care scad colesterolul si nu vreti sa beti ceai pentru asta, puteti alege variante cu capsule.

 E vorba de suplimentele alimentare cu acelasi actiuni. E vorba despre produsul Normocolesterol forte -Statina natural -comprimate.

Cum se administreaza ? Se poate utiliza de adolescentii care au peste 15 ani si adulti.

Se vor lua cate 2 pastile de 3 ori pe zi cu o jumatate de ora inainte de mesele principale.

Atentie ! Acest produs nu este indicat in caz de sarcina, alaptare, intolereanta la ingredientele capsulelor.

Normocloresterol pachet 1+1 gratis
Normocloresterol
pachet 1+1 gratis
Cat costa si unde se gasesc ? Capsulele Normocolesterol forte - 60 buc -au un pret de aprox 23 de lei. Se poate comanda online direct de aici.

Momentan exista si un pachet promotional Normocolesterol 60cps 1+1 gratis - la doar 21.50 de lei.

Se poate cumpara online direct de la acest shop online cu produse naturiste.  Ati incercat deja acest ceai ? V-a fost de folos, v-a placut gustul ceaiului ? Ati reusit sa renuntati la fumat, si la alcool ?

V-a ajutat in alt fel ? Asteptam cu interes parerile si comentariile cititorilor, in casuta de comentarii de sub articole, pe paginile de social media (facebook, google plus, twitter) asociate blogului.

 Publicam toate comentariile decente, chiar daca au ceva de spus impotriva produselor prezentate de noi in articole, sau impotriva celor enuntate de noi in textele articolelor.

Disclaimer: acest articol contine legaturi de afiliere prin care produsul prezentat poate fi achizitionat direct. Este posibil, ca in urma achizitei produsului, urmand legaturile de afiliere, editorii blogului sa primeasca un comision. Existenta legaturilor de afiliere nu a influentat in nici un fel obiectivitatea articolului. Recomandam produse care le-am testat, sau despre a caror corectitudine si utilitate ne-am convins cu certitudine, si credem ca pot fi de folos si cititorilor nostri.

Niciun comentariu:

...
Introdu orice termen de cautat, ca de exemplu "tonic cardiac", sau "reduce glicemia", sau orice afectiune sau expresie medicala a unei afectiuni, si da clic pe »Cautare«

Caută în acest blog