Ceaiul Favibil - este recomandat pentru fiere lenesa +acum si in capsule

Ce este si cand este indicat consumul ceaiului numit Favibil ? La ce e bun ?

Prospectul scrie ca acest ceai din plante medicinale naturale te scapa de senzatii de voma, migrene, dureri de burta si flatulenta.

Cand functionarea fierei, ficatului (sistemul hepato-biliar in termeni mai medicali), si a organismului in general, este perturbat de mai multi factori de mediu, ca somnul insuficient sau somnu neodihnitor, mediu zgomotos sau prea strident (organismul nu primeste intuneric suficient, gen lumina stalpilor de iluminat al strazii, bate direct pe langa pat unde doarme persoana afectata, reclame cu lumini intermitente in jur, mediu zgomotos in timpul somnului, etc.), pot aparea senzatii de iritatie, voma, dezechilibru fizic si psihic, si inclusiv sevraj, in mod special la persoanele care trec sau au trecut deja print-o perioada de efort sustinut pe ambele planuri (perioada de recuperare postoperatorie sau dupa nastere, dupa accidente, sau dupa alte perioade similare)

Dezechilibrul lumina/intuneric perturba functionarea multor glande in organism, si perturba mecanismele de regenerare si detoxifiere ale fierii,ficatului, si rinichilor, prin urmare, poate aparea senzatia de voma, sevraj, si alte manifestari neplacute.

Pentru tratarea naturista a unor astfel de probleme, este recomandat un ceai numit Favibil, care asista organismul in restabilirea echilibrului, si face organismul mai rezistent fata de factorii perturbanti respectivi.

Ceaiul Favibil este folosit cu succes ca adjuvant in colecistita, hipotomii biliare, hepatice, ciroza hepatica, sechele hepatice, toate acestea fiind boli grave.

Cumpara ceaiul Favibil de aici livrare Romania
Ceai pentru fiere
bila, ficat
livrare Romania
Consumul acestui ceai poate avea urmatoarele beneficii : ajuta digestia, te scapa de balonare si gaze intestinale, te scapa de constipatie, ajuta bila, fierea si ficatul, opreste senzatia de voma, reduce sevrajul, reda echilibrul.

Are gustul putin amar, ca si toate celelalte adjuvante cunoscute care asista functionarea fierii si ficatului.

Ce ingrediente sunt in ceaiul Favibil ? Contine urmatoarele plante : tintaura (lat.Centaurii herba), crusin (lat.Frangulae cortex), cicoare (lat. Cichorii herba), papadie (lat.Taraxaci herba), anghinare (lat.Cynarae folium), sunatoare (lat.Hyperici herba), coada soricelului (lat.Millefolii herba), rostopasca (lat.Chelidonii herba), pelin (lat.Absinthii herba).

Cat costa ceaiul Favibil si unde se gaseste ?

 O cutie de ceai la plic Favibil 20 doze are un pret acceptabil.  Se vinde online direct la acest magazin  cu produse naturiste livrate in Romania.

Exista si ceai vrac Ceai Favibil 50 de grame care costa putin.
Favibil capsule- disponibil aici livrare in Romania
Favibil
capsule- disponibil
aici livrare Romania
Il puteti achizitiona online de aici livrare Romania.

Este o solutie ieftina si naturista pentru rezolvarea multor boli si afectiuni. Singura conditie este sa acceptati sa beti din cand in cand cate o cana de ceai.

Daca totusi preferati sa luati capsule in loc de ceai, exista special pentru acest lucru niste pastile care au aceeasi efecte de remediu biliar si anume e vorba de capsulele Favibil.

Costa putin. O cutie contine 70 de capsule si se poate achizitiona online direct de la acest magazin bio cu produse naturiste cu livrare in Romania.

Comanda Favibil capsule sau ceai cu livrare in strainatate
Comanda Favibil capsule sau ceai
cu livrare in strainatate
Update! Daca esti in strainatate, in orice tara din Europa si vrei sa cumperi capsulele sau ceaiul Favibil pentru fiere, acum ai sansa sa le comanzi direct la acest site online si sa ti se livreze produsele direct la tine in diaspora.

Desigur preturile sunt diferite, in jur de 4 euro, dar merita daca iti doresti un produs naturist romanesc de cea mai buna calitate.

Ati incercat deja acest ceai ? V-a fost de folos, v-a placut gustul ceaiului ? Ati reusit sa renuntati la fumat, si la alcool ?

V-a ajutat in alt fel ? Asteptam cu interes parerile si comentariile cititorilor, in casuta de comentarii de sub articole, pe paginile de social media (facebook, google plus, twitter) asociate blogului.

 Publicam toate comentariile decente, chiar daca au ceva de spus impotriva produselor prezentate de noi in articole, sau impotriva celor enuntate de noi in textele articolelor.

Disclaimer: acest articol contine legaturi de afiliere prin care produsul prezentat poate fi achizitionat direct. Este posibil, ca in urma achizitei produsului, urmand legaturile de afiliere, editorii blogului sa primeasca un comision. Existenta legaturilor de afiliere nu a influentat in nici un fel obiectivitatea articolului. Recomandam produse care le-am testat, sau despre a caror corectitudine si utilitate ne-am convins cu certitudine, si credem ca pot fi de folos si cititorilor nostri.

Niciun comentariu:

...
Introdu orice termen de cautat, ca de exemplu "tonic cardiac", sau "reduce glicemia", sau orice afectiune sau expresie medicala a unei afectiuni, si da clic pe »Cautare«

Caută în acest blog