Set de 5 ceaiuri Slim Lady -idei de cadou pentru femei +cani cu modele de fructe

In curand vor veni Sarbatorile de Iarna. Daca doriti o recomandare de cadou pentru ea, ceva care sa fie naturist si dragut puteti de exemplu sa oferiti unei persoane dragi (sotie, mama, fiica, bunica, matusa, etc) un pachet compus dintr-un set de 5 ceaiuri naturale.
Numele intregului set este Slim Lady.


In descrierea setului cadou scrie ca aceste ceaiuri sunt recomandate pentru scaderea surplusului de kilograme si apoi de mentinere a greutatii ideale.

Set cadou pentru ea- Slim Lady -comanda aici
Set cadou pentru ea-
Slim Lady -comanda aici
Ceaiurile naturale Slim Lady sunt ambalate in 5 pachete diferite de 50 grame. E vorba de ceaiurile
Tuareg 50 gr ce contine ceaiul verde Gunpowder si menta Nana
Hibiscus 50 gr- compozitie 100% de flori de hibiscus

Ginseng & Goji 50gr: are in compozitie urmatoarele ingrediente Ceai verde Gunpowder, fructe goji, coaja de portocale, ginseng, flori de portocal. Poate contine urme de nuci.


Pu Erh Yin Yang 59 gr, contine: ceai negru Pu Erh, coaja de macese, mere, mate verde, arome, lamaita

Cat costa si de unde se poate cumpara cadoul ce cuprinde 5 ceaiuri Slim Lady ?

Intregul set, ambalat frumos intr-o cutie de carton ideala deja de pus sub brad are pretul de 49 de lei. Livrarea se face in 24 de h. Se poate comanda online direct de la acest magazin de ceaiuri.

Model cana de sticla  pentru servirea ceaiului  se pot cumpara de aici
Model cana de sticla
pentru servirea ceaiului
se pot cumpara de aici
Si pentru ca am promis in titlu ca va prezentam si niste modele de cani pentru ceai, pentru azi am ales niste cani de sticla cu modele de fructe.

Fiecare cana este realizata din sticla mata de cea mai buna calitate. Recomandata pentru servirea ceaiului. Se poate gasi in 6 modele decorate cu fructe.

Capacitatea cani este de 250ml. Pretul este in jur de 23 de lei. Se poate cumpara online direct de la acest site.

Ati cumparat deja aceste seturi de cani pentru ceai sau setul ceaiurilor de slabit si detox ?   V-au placut modelele alese ?

V-a ajutat in alt fel ? Asteptam cu interes parerile si comentariile cititorilor, in casuta de comentarii de sub articole, pe paginile de social media (facebook, google plus, twitter) asociate blogului.

 Publicam toate comentariile decente, chiar daca au ceva de spus impotriva produselor prezentate de noi in articole, sau impotriva celor enuntate de noi in textele articolelor.

Disclaimer: acest articol contine legaturi de afiliere prin care produsul prezentat poate fi achizitionat direct. Este posibil, ca in urma achizitei produsului, urmand legaturile de afiliere, editorii blogului sa primeasca un comision. Existenta legaturilor de afiliere nu a influentat in nici un fel obiectivitatea articolului. Recomandam produse care le-am testat, sau despre a caror corectitudine si utilitate ne-am convins cu certitudine, si credem ca pot fi de folos si cititorilor nostri.

Niciun comentariu:

...
Introdu orice termen de cautat, ca de exemplu "tonic cardiac", sau "reduce glicemia", sau orice afectiune sau expresie medicala a unei afectiuni, si da clic pe »Cautare«

Caută în acest blog