3 ceaiuri organice English Tea Shop-efect de slabit, Revitalizant si Energise me

Am descoperit azi 3 ceaiuri marca English Tea Shop pe care am decis sa vi le aducem in atentie. Sunt ceaiuri englezesti organice care merita gustate.
Iata detalii despre fiecare ceai in parte:

- Ceai de slabit Slim Me -organic English Tea Shop- Ingredientele de baza a acestui ceai sunt: ceai verde, ginseng, ghimbir, boabe de acai si scortisoara.

Comanda ceaiul Slim Me de aici
Comanda ceaiul
Slim Me de aici
 Cat costa si unde se gaseste? O cutie cu 20 pliculete de ceai Slim me are mic.
 Se poate cumpara online direct de la acest shop online.
Livrarea coletului se face in 2 zile.

- Ceai cu efect revitalizant -organic marca English Tea Shop -Refresh Me (Improspatare).
Are in compozitie urmatoarele: menta organica, cimbru, mirt de lamaie, eucalipt, coji de lamaie.

Cat costa si unde se vinde? Pachetul cu 20 de plicuri de ceai are pretul mic. Se poate comanda online direct de aici.

Ce efecte are?
Ceaiul Refresh Me este antiinflamator, energizant perfect cand apare oboseala si are proprietati benefice asupra pielii care devine neteda, sanatoasa si stralucitoare.

- Ceaiul Energise Me -Energizeaza-ma, marca English Tea Shop- Un ceai ideal de savurat cand vremea de afara e rece, friguroasa, mohorata.
Comanda Refresh Me ceai organic de aici
Comanda Refresh Me ceai
organic de aici

 Pentru a alunga starile de deprimare cel mai indicat este ceaiul acesta.

Ceaiul Energise Me se  vinde aici
Ceaiul Energise Me

Ce contine? Este un amestec de plante organice si anume: ghimbir, menta, frunze de mur, frunze de urzica, rooibos (ceai rosu), citronela, scortisoara, flori de soc si ginseng.


O cutie se poate adauga in cos alaturi de alte produse pentru ceai direct la acest magazin online.


  Ati cumparat deja ceaiuri organice englezesti ?   V-au placut ceaiurile
alese ?
V-a ajutat in alt fel ? Asteptam cu interes parerile si comentariile cititorilor, in casuta de comentarii de sub articole, pe paginile de social media (facebookgoogle plustwitter) asociate blogului.

 Publicam toate comentariile decente, chiar daca au ceva de spus impotriva produselor prezentate de noi in articole, sau impotriva celor enuntate de noi in textele articolelor.

Disclaimer: acest articol contine legaturi de afiliere prin care produsul prezentat poate fi achizitionat direct. Este posibil, ca in urma achizitei produsului, urmand legaturile de afiliere, editorii blogului sa primeasca un comision.

 Existenta legaturilor de afiliere nu a influentat in nici un fel obiectivitatea articolului. Recomandam produse care le-am testat, sau despre a caror corectitudine si utilitate ne-am convins cu certitudine, si credem ca pot fi de folos si cititorilor nostri.

Niciun comentariu:

...
Introdu orice termen de cautat, ca de exemplu "tonic cardiac", sau "reduce glicemia", sau orice afectiune sau expresie medicala a unei afectiuni, si da clic pe »Cautare«

Caută în acest blog