Colicalmin -picaturi care scapa bebelusul de colici

Bebelusul tau plange si e agitat pentru ca are colici? Cauti un tratament care se poate da bebelusilor inca de la nastere ?
Acest blog este despre ceaiuri si tratamente naturiste pe baza de plante medicinale.

Azi nu vom scrie despre un ceai, ci despre o solutie care vine in ajutorul bebelusilor (chiar de la primele zile de la nastere de la 15 zile ) si desigur a proapetilor parinti.


Este vorba despre un supliment alimentar pe baza de enzima lactaza numita ColiCalmin -picaturi pentru sugari -pentru zile si nopti linistite.
Acest produs se poate administra bebelusilor care au colici.
Colicalmin
Cumpara Colicalmin
direct de aici

Cum imi dau seama ca bebe are colici ? Ce simptome are ?

Bebelusul are episoade de  agitatie, plange intens (timp de 2-3 ore), devine congestionat si rosu, isi contracta picioarele si stomacul.

Este greu de calmat. Perioadele de planset apar aproape mereu in acelasi moment al zilei, dupa amiaza tarziu sau seara devreme.
Isi trage piciorulsele catre corp, isi agita manutele in aer si are spatele arcuit.

Stomacul bebelusului este tare, produce zgomote si gaze.

Cea mai potrivita solutie sunt picaturile de enzima lactaza ColiCalmin care ajuta bebelusul sa se calmeze, sa digere mai usor laptele si sa nu il mai doara burtica.

Cum se folosesc picaturile Colicalmin Picaturi..de liniste?

 Se utilizeaza la fiecare masa a sugarului - pana la varsta de 3-4 luni, moment in care organismul bebelusului incepe sa produca lactaza in cantitate suficienta pentru a putea digera lactoza. Apoi incet se reduce folosirea picaturilor din alimentatie.

Se amesteca cu lapte matern intr-o lingurita sterilizata, se picura cantitatea recomandata conform prospectului si se pune direct in gurita bebelusului.

 Apoi se continua alaptarea.

In cazul in care se da formula de lapte pentru sugari picaturile Colicalmin se adauga in laptele caldut-conform tabelului din prospect.

Daca apar reactii adverse, si disconfort la bebelus mergeti la medicul dvs.
Ce pret are Colicalmin si unde este pentru vanzare ? O sticluta are un pret rezonabil.


Colicalmin se poate comanda online direct la acest site.

Ce parere aveti despre acest produs care vindeca colici la bebelusi?

 Asteptam cu interes pareri si comentarii de la cititorii blogului, in casuta de comentarii de sub articole, pe paginile de social media (facebookgoogle plustwitter) asociate blogului.

 Publicam toate comentariile decente, chiar daca au ceva de spus impotriva produselor prezentate de noi in articole, sau impotriva celor enuntate de noi in textele articolelor.

Disclaimer: acest articol contine legaturi de afiliere prin care produsul prezentat poate fi achizitionat direct. Este posibil, ca in urma achizitei produsului, urmand legaturile de afiliere, editorii blogului sa primeasca un comision.

Niciun comentariu:

...
Introdu orice termen de cautat, ca de exemplu "tonic cardiac", sau "reduce glicemia", sau orice afectiune sau expresie medicala a unei afectiuni, si da clic pe »Cautare«

Caută în acest blog