Lavanda ceai, ulei esential, capsule cu efect relaxant

Azi va vom scrie despre beneficiile plantei medicinale numite Lavanda sau levantica. Principalul efect al lavandei este relaxarea.

Azi am selectat pentru voi 3 produse care contin aceasta planta minunata. E vorba despre un ceai cu Lavanda, un ulei esential de lavanda si capsule moi cu ulei de levantica.

1- Ceaiul de lavanda - Prospect: ideal pentru combaterea insomniei si a starilor de anxietate.

Cumpara de aici ceai de Lavanda
Cumpara de aici
ceai de Lavanda 
 Elimina depresia, este antifungic (tratament impotriva Candida albicands), antitumoral, antimicrobian, ansispastic, hipotensiv, analgezic, diuretic.

Ce pret are si unde e vinde ?

O cutie de ceai de Levantica (50 grame) costa aprox 4,90 lei.

Acest ceai se poate cumpara online de la acest magazin naturist.

2 -Ulei esential de Lavanda (Lavandina).

La ce se foloseste ? La ce e indicat ?

Cum se foloseste ? Acest ulei se foloseste doar extern.
Comanda de aici ulei esential de Lavanda
Comanda de aici ulei
esential de Lavanda

 Are efecte analgezice, antivirale, tonifica corpul si nervii.

Este cel mai utilizat ulei esential in aromaterapie.

 Echilibreaza starile emotionale, elimina stresul, relaxeaza, ajuta la eliminarea durerilor de cap, musculare, intepaturile de insecte, etc.

 Elimina simptomele sindromului premenstrual.

Cum il folosesc? Pentru masaj se aplica in jur de 4 picaturi de ulei esential de lavanda in ulei vegetal, se poate pune si cada cand faci baie (aprox 10 picaturi in apa), pentru aromaterapie se pun 3-5 picaturi amestecate cu apa.

Contraindicatii: Nu se femeilor in perioada de sarcina, alaptare, sau cele alergice la levantica.

Ce pret are si unde se cumpara ? O sticluta de 10ml de Ulei Esential Lavanda costa aprox 6 lei. Se poate comanda online direct aici

3 - Capsule moi cu ulei de levantica macerat. Recomandate pentru relaxarea corpului si a mintii.

Contribuie la sanatatea mentala, are efect de linistire asupra psihicului, calmeaza, revigoreaza, elimina starile de nervozitate si iritabilitate, recomandat in caz de surmenaj, suprasolicitare intelectuala.
Comanda de aici capsule cu ulei de levantica
Comanda de aici capsule
cu ulei de levantica

 Este util in caz de dureri de caps, migrene, probleme respiratorii si intestinale. Elimina palpitatiile la inima create pe fond nervos, regleaza tensiunea arteriala.

Tratament natural pentru stres, ajuta la depasirea cu calm a situatilor grele stresante de viata

Cum se iau ? Modul de utilizare este de 1-2 capsule de 3 ori pe zi dupa mic dejun, pranz si cina. In caz de insomnie se pot lua cu o 30 minute inainte de a adormi.

Se poate da si copiilor care au peste 5 ani dupa mesele principale sau dupa cum va recomanda medicul dvs. Este un produs fara lactoza.

Cat costa si unde se gaseste ? O cutie cu 40
Capsulele cu levantica au pretul de aprox 11.50 lei. Se pot achizitiona online de aici.

Cine foloseste levantica - lavanda pentru eliminarea stresului cotidian ? Va ajuta ?

Asteptam cu interes pareri si comentarii de la cititorii blogului, in casuta de comentarii de sub articole, pe paginile de social media (facebookgoogle plustwitter) asociate blogului.

 Publicam toate comentariile decente, chiar daca au ceva de spus impotriva produselor prezentate de noi in articole, sau impotriva celor enuntate de noi in textele articolelor.

Disclaimer: acest articol contine legaturi de afiliere prin care produsul prezentat poate fi achizitionat direct. Este posibil, ca in urma achizitei produsului, urmand legaturile de afiliere, editorii blogului sa primeasca un comision.

Niciun comentariu:

...
Introdu orice termen de cautat, ca de exemplu "tonic cardiac", sau "reduce glicemia", sau orice afectiune sau expresie medicala a unei afectiuni, si da clic pe »Cautare«

Caută în acest blog