Totul despre ceaiul de rachitan

La ce e bun ceaiul din planta medicinala Rachitan (Răchitan) ? In latina este denumita Lytrum salicara si este recomandata in  vindecarea mai multor afectiuni.

Folosit sub forma de ceai sau tincturi de plante compuse, rachitanul este extrem de eficient in tratamentul multor boli.

In prospectul ceaiului de Rachitan scrie ca are urmatoarele efecte benefice:
- este antiinflamator, cicatrizant, astringent, antiseptic, antibiotic, hemostatic, hipoglicemiant, bactericid.

Este foarte util in vindecarea ciatricilor, ajuta la oprirea hemoragiilor, vindeca iritatiile si infectiile la nivelul pielii, aplicat extern.
Cumpara de aici ceai de rachitan
Cumpara de aici ceai de rachitan
Baut intern ajuta si elimina inflamatiile de la nivelul tubului digestiv, vindeca cicatricile la nivelul intestinelor, vindeca mucoasele lezate.

O cura de tratament cu ceai de rachitan are ca efect reglarea freecventei scaunelor cu consistenta normala, este indicat mai ales persoanelor care au scaune dese.

Ce pret are ceaiul de Rachitan si unde se gaseste ?

O cutie de 100 gr de Ceai Rachitan costa aprox 5,5 lei. Se poate comanda online direct aici.

Cum se foloseste ? Cum se prepara? Pentru consum intern ceaiul de rachitan se face prin infuzie.

Adica se pune 1 lingurita mica de planta intr-o cana peste care se toarna apa fiarta. Se acopera 15 minute dupa care se strecoara si se bea.

Doza zilnica poate fi de 2-3 cani.

Aplicat extern se prepara un decoct si anume. Se pun 2 linguri de planta de rachitan si se fierb cu 250ml de apa.

 Cand se raceste ceaiul se aplica prin comprese asupra zonelor cu probleme sau se pot face irigatii sau bai vaginale.

Comanda de aici preparatul cu rachitan si alte plante  medicinale
Comanda de aici preparatul
cu rachitan si alte plante
medicinale
In cazul in care nu va place ceaiul dar vreti sa va bucurati de efectul benefic al plantelor medicinale puteti folosi preparatul numit Tripod Health 108-Beta.

Este un preparat natural ce combina numeroase plante medicinale cum ar fi : rachitan, anghinare, brusture, cervana, cicoare, coada soricelului, coada calului, cretusca, echinaceea, nalba mare, nuc, paduce, musetel...si multe altele.

Are efect extrem de puternic de vindecare in caz de febra, amigdalita, durere de dinti, dureri reumatice, anorexie, raguseala, infectii.

O sticla costa in jur de 68 de lei. Se poate achizitiona online de exemplu la acest magazin naturist.

 Cine foloseste aceste produse si ceaiuri  ? Va ajuta ?

Asteptam cu interes pareri si comentarii de la cititorii blogului, in casuta de comentarii de sub articole, pe paginile de social media (facebookgoogle plustwitter) asociate blogului.

 Publicam toate comentariile decente, chiar daca au ceva de spus impotriva produselor prezentate de noi in articole, sau impotriva celor enuntate de noi in textele articolelor.

Disclaimer: acest articol contine legaturi de afiliere prin care produsul prezentat poate fi achizitionat direct. Este posibil, ca in urma achizitei produsului, urmand legaturile de afiliere, editorii blogului sa primeasca un comision.

Niciun comentariu:

...
Introdu orice termen de cautat, ca de exemplu "tonic cardiac", sau "reduce glicemia", sau orice afectiune sau expresie medicala a unei afectiuni, si da clic pe »Cautare«

Caută în acest blog