Ceaiul care reda buna dispozitie -produs cu livrare si in strainatate

Indiferent de anotimp daca simti ca esti epuizat/a fizic sau mental, poti incerca sa bei o cana de ceai care sa te revigoreze si sa-ti redea cheful de viata.

 Azi recomandam ceaiul numit "Buna Dispozitie". Este un ceai romanesc 100% natural marca Fares.

Prospectul scrie ca este ceaiul care iti da o clipa de evadare din mediul de lucru stresant si pentru o clipa "esti in concediu".

Ingredinetele din ceai si anume citricele coapte sub soarele dogoritor al Mediteranei iti pot oferi o explozie de prospetime in acest ceai aromat.

Ce contine ?  In compozitia ceaiului sunt: frunze de rooibos, coji de lamaie, coaja de lime, lemongrass, flori de hibiscus, muguri de pin, rizomi de ghimbir, ulei esential de mandarine si ulei esential de lemongras.

Ceai Buna Dispozitie
adauga la cos aici
Cum se prepara ? Se pune 1 plic de ceai intr-o cana peste care se toarna apa fiarta si se lasa la infuzat aproximativ 10 minute dupa care se bea asa simplu sau indulcit cu stevie, miere sau sirop de agave.

Ce pret are si unde se gaseste ? O cutie de ceai Buna dispozitie costa aprox 10 lei.

Se poate cumpara online direct la acest magazin online cu produse naturiste.

Ei ofera si livrare internationala, deci daca vrei sa faci comanda la acest produs  iti vor trimite coletul chiar daca esti in strainatate.

 Cine foloseste acest  ceai  ? Va ajuta ? Ceva pareri personale ?

Asteptam cu interes pareri si comentarii de la cititorii blogului, in casuta de comentarii de sub articole, pe paginile de social media (facebookgoogle plustwitter) asociate blogului.

 Publicam toate comentariile decente, chiar daca au ceva de spus impotriva produselor prezentate de noi in articole, sau impotriva celor enuntate de noi in textele articolelor.

Disclaimer: acest articol contine legaturi de afiliere prin care produsul prezentat poate fi achizitionat direct. Este posibil, ca in urma achizitei produsului, urmand legaturile de afiliere, editorii blogului sa primeasca un comision.

Niciun comentariu:

...
Introdu orice termen de cautat, ca de exemplu "tonic cardiac", sau "reduce glicemia", sau orice afectiune sau expresie medicala a unei afectiuni, si da clic pe »Cautare«

Caută în acest blog