Ceaiul Lapacho vindeca candida si ajuta la detoxifierea corpului

Ce este si de unde vine Lapacho ? Ceaiul numit Lapacho este facut din scoarta copacului cu acelasi nume, care creste in padurea trocpicala. Aceasta scoarta de arbore este bogata in vitamine, acizi si taninuri.

Acest ceai este disponibil acum si in Romania si se poate folosi ca si tratament remediu natural pentru o serie mare de afectiuni si boli. Este un ceai bio 100% natural.

Prospectul ceaiului Lapacho scrie ca re recomanda pentru vindecarea urmatoarelor:
- artrita
- diabet
- cancer
- intarirea sistemului imunitar
- eliminarea toxinelor prin detoxifiere
- candida
Cumpara ceaiul Lapacho de aici
Cumpara ceaiul Lapacho
de aici
- distruge parazitii din corp

Cum se prepara acest ceai ? La 1l de apa se pune 1 lingurita mica de scoarta de lapacho.

 Apa se fierbe 5 minute dupa care se lasa la infuzare aprox 20 de minute. Doza zilnica recomandata este de 2 cesti din acest ceai.

Are contraindicatii ?

Atentie! Ceaiul Lapacho NU se recomanda celor care sunt sub tratament medicamentos cu anticoagulante.

Ce pret are si unde se gaseste in Romania ? O cutie de ceai de 70 grame Lapacho costa aprox 12,5 lei.

Se vinde online de exemplu la acest site cu produse naturiste.

Am vazut ca mai nou multe persoane scriu cuvantul "sait" care este gresit in loc de site -care este termenul corect al magazinelor online.

Cine foloseste acest  ceai  ? Va ajuta ? Ceva pareri personale ?

Asteptam cu interes pareri si comentarii de la cititorii blogului, in casuta de comentarii de sub articole, pe paginile de social media (facebookgoogle plustwitter) asociate blogului.

 Publicam toate comentariile decente, chiar daca au ceva de spus impotriva produselor prezentate de noi in articole, sau impotriva celor enuntate de noi in textele articolelor.

Disclaimer: acest articol contine legaturi de afiliere prin care produsul prezentat poate fi achizitionat direct. Este posibil, ca in urma achizitei produsului, urmand legaturile de afiliere, editorii blogului sa primeasca un comision.

Niciun comentariu:

...
Introdu orice termen de cautat, ca de exemplu "tonic cardiac", sau "reduce glicemia", sau orice afectiune sau expresie medicala a unei afectiuni, si da clic pe »Cautare«

Caută în acest blog