Siropul cu catina si miere Catinut -vitaminizeaza si te fereste de raceala si gripa

Pe acest blog am scris in general despre ceaiuri din plante medicinale si fructe. Pentru persoanele care prefera siropul din fructe in locul ceaiului, venim azi cu o recomandare de sirop natural romanesc.

Este vorba despre siropul numit Catinut -Catina si miere produs de Prisaca Transilvania.

Cand se recomanda sa folosesti sirop cu catina ? Acest sirop este indicat in caz de hipovitaminoza (lipsa de vitamine), raceala, gripa, tuse, infectii respiratorii, scorbut, afectiuni la nivelul ochilor, sistemului digestiv. Previne raceala si gripa in perioada rece.

Siropul de catina cu miere are urmatoarele efecte benefice asupra sanatatii: vitaminizeaza organismul, este antioxidant, antibacterian,  elimina inflamatiile din corp, vindeca ulceratiile, intareste sistemul imunitar, trateaza virozele, protejeaza ficatul si vezica biliara, energizeaza, regenereaza.

Sirop natural din catina si miere se poate gasi aici
Sirop natural din catina si miere
se poate gasi aici
Prospectul scrie ca este un sirop obtinut prin presare la rece. Bogat in vitamine (vitamina A,B1, B2, P, C,E,) si minerale.


Cum se ia acest sirop inainte sau dupa masa ? Se poate da si la copii ? Da.

Acest sirop se poate administra in cantitatea 1-2 lingurie pe zi la copii care au intre 1-3 ani, 3-7 ani. Il puteti da copiilor indiferent daca este inainte de a manca sau dupa ce au mancat.

Pentru copii  care au peste 7 ani se vor da zilnic 1-2 lingurite mici de sirop.

Adulti pot lua cu cate 1 lingura de 3 ori pe zi. Siropul se poate amesteca intr-o cana cu apa sau ceai.

Ce pret are si unde se poate cumpara ? Siropul Catinut cu miere si catina costa aprox 28.50 lei.

Se poate comanda online direct de la acest site cu produse naturiste. Sticla are 230 ml de sirop natural si este fara zahar, fara conservanti.

Are contraindicatii ? Nu au voie sa foloseasca acest sirop persoanele care au diabet. Cine are alergie la miere sau catina sa evite produsul.

Cine foloseste siropuri din fructe si plante medicinale ? Va ajuta ? Ce parere aveti despre ele ?

Asteptam cu interes pareri si comentarii de la cititorii blogului, in casuta de comentarii de sub articole, pe paginile de social media (facebookgoogle plustwitter) asociate blogului.

 Publicam toate comentariile decente, chiar daca au ceva de spus impotriva produselor prezentate de noi in articole, sau impotriva celor enuntate de noi in textele articolelor.

Disclaimer: acest articol contine legaturi de afiliere prin care produsul prezentat poate fi achizitionat direct. Este posibil, ca in urma achizitei produsului, urmand legaturile de afiliere, editorii blogului sa primeasca un comision.

Niciun comentariu:

...
Introdu orice termen de cautat, ca de exemplu "tonic cardiac", sau "reduce glicemia", sau orice afectiune sau expresie medicala a unei afectiuni, si da clic pe »Cautare«

Caută în acest blog