Ceai organic Tulsi Busuioc sfant antistres energizant fara cofeina fara gluten recomandat de Ligia Pop

Stiati ca exista ceai din busuioc sfant ? Da, este un ceai  organic din India numit Tulsi Original. Si deja se poate gasi si la noi in Romania.  Produsul este recomandat de renumita Ligia Pop cunoscuta pentru promovarea stilului de viata sanatos, autoare a multor carti cu si despre nutritie.

Prospectul scrie ca este un ceai bio, certificat organic si este fara cofeina. Printre proprietatile benefice ale ceaiului Tulsi original (busuioc sfant) se numara urmatoarele :

- are efect energizant si antistres in mod natural
- imbunatateste starea psihica, reda buna dispozitie si ajuta sistemul imunitar
- iti reda cheful de viata, mareste vitalitatea si creste rezistenta organismului

Ceai Tulsi Busuioc sfant fara gluten Kosher

Ceai Tulsi Busuioc sfant
fara gluten Kosher cumpara aici
- este puternic adaptogen
- elimina starile de stres si anxietate
- ajuta metabolismul
- are efect antioxidant
- previne si incetineste procesul de imbatranire

- detoxifica si ajuta sistemul digestiv
- ajuta la sanatatea tractului respirator
- este antiinflamator
- este un ceai Kosher, fara gluten, fara cofeina.

Acest ceai este un produs medicinal destinat exclusiv persoanelor adulte !

Ce pret are si unde se gaseste Ceaiul Busuioc sfant Tulsi ?
Pentru pret si comanda Detalii AICI


Face parte din gama de produse Organic India care sunt 100% naturale fara chimicale, fara organisme modificate genetic.

Ce contine ? Ingredientele la baza ceaiului Tulsi Organic sunt : frunza si floare de Tulsi Krishna, Tulsi Rama si Tulsi Vana.

Despre Tulsi - numit si Busuioc sfant se stie ca planta este venerata ca fiind sacra, cu puteri vindecatoare. Este o planta numita si Regina plantelor medicinale, si apare in manuscrisele din India scrise cu aproximativ 5000 de ani in urma.


Cum se prepara ? Ceaiul Tulsi se face prin infuzare. Intr-o ceasca de ceai se pune cu o lingurita din planta medicinala, peste care se toarna apa fiarta. Se acopera ceasca si se lasa timp de 5 minute sa se infuzeze. Se strecoara si se bea dupa gust.

Are contraindicatii ? Este permis in timpul sarcinii ? Ceaiul este natural, totusi nu se lasa la indemana copiilor! Mamele insarcinate sau care alapteaza, sa intrebe medicul inainte de a folosi acest ceai.

Cine foloseste deja acest  ceai  ?  Va place ? Ceva pareri personale ?

Asteptam cu interes pareri si comentarii de la cititorii blogului, in casuta de comentarii de sub articole, pe paginile de social media (facebookgoogle plustwitter) asociate blogului.

 Publicam toate comentariile decente, chiar daca au ceva de spus impotriva produselor prezentate de noi in articole, sau impotriva celor enuntate de noi in textele articolelor.

Disclaimer: acest articol contine legaturi de afiliere prin care produsul prezentat poate fi achizitionat direct. Este posibil, ca in urma achizitei produsului, urmand legaturile de afiliere, editorii blogului sa primeasca un comision.

Niciun comentariu:

...
Introdu orice termen de cautat, ca de exemplu "tonic cardiac", sau "reduce glicemia", sau orice afectiune sau expresie medicala a unei afectiuni, si da clic pe »Cautare«

Caută în acest blog