Set de cesti colorate pentru ceai -idee pentru servirea ceaiului

Voi in ce preferati sa beti ceaiul ? Intr-o cana simpla alba sau una in culori vesele ?

 Am am descoperit 2 seturi de cesti pentru ceai, colorate. Sunt din gama Nava si un set are predominata culoarea portocalie iar cealalta culoarea verde.

Recomadam acest set celor care savureaza des ceai, mai ales in zilele racoroase si mohorate de toamna, iarna cand afara totul e gri sau alb, o ceasca in culori vesele umpluta cu un ceai cald aromat cu siguranta va va inveseli.

Setul de cesti Nava pentru ceai contine in total 12 piese, adica 6 cesti si 6 farfurii.
Tot setul este din ceramica.

Set de 6+6 cesti si farfurii pt ceai culoare portocalie
Set de 6+6 cesti si farfurii pt ceai
culoare portocalie 
Cestile de ceai de culoare portocalie au un volum de 180 ml. Cele din setul de cesti Nava verzi au capacitatea de 120 ml.

Se pot spala si curata manual sau in masina de spalat vase (vezi aici cateva modele)

Cat costa si de unde pot cumpara set de cesti pentru servirea ceaiului.
  Pretul acestui set de cesti de culoare portocalie este acceptabil.

Modelul de cesti si farfurii cu portocaliu il poti comanda online direct aici.

Cel cu verde se poate cumpara direct pe acest site


Set de ceasca de ceai cu farfurii 6+6 culoare verde
Set de ceasca de ceai cu
farfurii 6+6 culoare verde
Aceste cesti de ceai sunt ideal de oferit cadou pentru casa noua, mutarea in alt oras, pentru studenti/studente, sau doar sa fie intr-o bucatarie sau la job.

Merge de oferit si de 8 martie, 1 iunie, inceperea anului scolar, de Craciun, de Paste, de Revelion, Valentine's Day sau cadou pentru parinti, bunici, nasi, colegi de serviciu etc.

Cine foloseste deja acest  set pentru ceai  ? Va place ? Ceva pareri personale ?

Asteptam cu interes pareri si comentarii de la cititorii blogului, in casuta de comentarii de sub articole, pe paginile de social media (facebookgoogle plustwitter) asociate blogului.

 Publicam toate comentariile decente, chiar daca au ceva de spus impotriva produselor prezentate de noi in articole, sau impotriva celor enuntate de noi in textele articolelor.

Disclaimer: acest articol contine legaturi de afiliere prin care produsul prezentat poate fi achizitionat direct. Este posibil, ca in urma achizitei produsului, urmand legaturile de afiliere, editorii blogului sa primeasca un comision.

Niciun comentariu:

...
Introdu orice termen de cautat, ca de exemplu "tonic cardiac", sau "reduce glicemia", sau orice afectiune sau expresie medicala a unei afectiuni, si da clic pe »Cautare«

Caută în acest blog