Ceai Confort Gyn -pentru ingrijire vaginala antiinflamator recomandat in sarcina, alaptare, menopauza etc

De obicei unele teme de discutie sunt tabu cam peste tot. Totusi sunt lucruri despre care trebuie sa vorbim pentru a ne putea mentine sanatoase.

De exemplu pentru mentinerea sanatatii aparatului reproducator feminin se pot folosi ca tratament ceaiuri special create pentru astfel de probleme.

In acest articol va scriem despre ceaiul romanesc 100% natural Confort Gyn. Este un ceai de la Sublima creat special pentru femei pentru spalaturi vaginale.

Prospectul scrie ca acest ceai se foloseste pentru curatarea intravaginala. Echilibreaza flora si pH-ul vaginal si ajuta la eliminarea mirosului neplacut si a secretiilor patologice.

Are rol antiinflamator, elimina senzatiile de mancarime sau arsura (acolo jos).

Cum se foloseste ? Este un ceai pentru utilizare externa deci NU se bea.

Ceai pentru spalaturi vaginale cumpara aici
Ceai pentru spalaturi
vaginale
cumpara aici
Ceaiul se prepara in felul urmator.

 La 1 litru de apa clocotita se pun 2 linguri din amestecul de plante medicinale si se lasa la infuzat aprox 15 minute.

Apoi ceaiul preparat se strecoara si si fac spalaturi in zona vaginului.

Ce plante medicinale contine acest ceai?

Ingredientele in compozitia ceaiului sunt: musetel, cimbru de munte, coada-soricelului, galbenele, salvie, rostopasca, iasomie.

Cat costa si unde se vinde ceai pentru ingrijire Confort gyn ?

O cutie are pretul aprox 6,9 lei. Se vinde online direct pe acest site.

Acest ceai este recomandat pentru ingrijire vaginala prin spalaturi si in timpul sarcinii, (inainte si dupa nastere), cand alaptezi dar si de catre femeile aflate in perioada menopauzei.

 Cine foloseste deja acest  tip de ceaiuri  ?  Va ajuta? Ceva pareri personale ?

Asteptam cu interes pareri si comentarii de la cititorii blogului, in casuta de comentarii de sub articole, pe paginile de social media (facebookgoogle plustwitter) asociate blogului.

 Publicam toate comentariile decente, chiar daca au ceva de spus impotriva produselor prezentate de noi in articole, sau impotriva celor enuntate de noi in textele articolelor.

Disclaimer: acest articol contine legaturi de afiliere prin care produsul prezentat poate fi achizitionat direct. Este posibil, ca in urma achizitei produsului, urmand legaturile de afiliere, editorii blogului sa primeasca un comision.

Niciun comentariu:

...
Introdu orice termen de cautat, ca de exemplu "tonic cardiac", sau "reduce glicemia", sau orice afectiune sau expresie medicala a unei afectiuni, si da clic pe »Cautare«

Caută în acest blog